מידע נוסף על מלגות ופרסים معلومات إضافية حول المنح والجوائز

אתר המלגות האוניברסיטאי

موقع المنح هو محرّك بحث يتيح للطلاب إمكانية البحث عن منح مناسبة لهم، حسب اللقب ومجال الدراسة. وحدة الدعم مسؤولة عن تحديث المنح عبر موقع المنح استنادًا إلى الحالة المادية. التحديث يشمل مواعيد تقديم الطلب ومجموعات الهدف. إلى موقع المنح .

منح التقديم الذاتي

ما يلي بعض المنح التي يمكن الترشّح إليها بشكل ذاتي:

صندوق إيمپاكت للمقاتلين المسرّحين:

صندوق هيسيڠ للجنود الوحيدين:

صندوق ڠروس لدعم الجنود المسرّحين:

صندوق ارتقاء صندوق ارتقاء لطلاب اللقب الأول من المجتمع العربي، الدرزي والشركسي، الملتحقون بدراسات "المجالات المفضّلة" في سوق العمل.

מלגה מטעם אגף החינוך הדרוזי והצ'רקסי, משרד החינוך

מלגות נוספות לחיילים המשוחררים ומסיימי השירות הלאומי-אזרחי

منح پايس للتعليم العاليمنح پايس للتعليم العالي

אייסף הקרן הבין-לאומית לחינוך לצמצום פערים חברתיים בישראל

מלגות היא"ס לסטודנטים עולים

מלגת מנהיגי שוליך ללומדים במקצועות המדעים, ההנדסה, הטכנולוגיה והמתמטיקה

מלגות מושל לסטודנטים המגיעים מרקע סוציו-אקונומי מאתגר הלומדים במקצועות רפואה, מדעים ומתמטיקה, הנדסה ומדעי המחשב, טכנולוגיה, כלכלה, חשבונאות וסטטיסטיקה

קרן מכבים לסטודנטים בעלי זיקה לאיראן

קרן יהושע סלטי לסטודנטים עם זיקה לעולמם התרבותי-הלשוני של דוברי הלאדינו או לתרבות/מורשת לאדינו

קרן זאביק לבוגרי סיירת צנחנים

קרן מכבים ליוצאי איראן - הקרן מתמקדת בסיוע לסטודנטים/יות בכלל המוסדות להשכלה גבוהה בישראל, תוך מתן עדיפות לסטודנטים שמוצאם באיראן. בנוסף, הקרן מסייעת למחקרים בנושא המורשת התרבותית של יהודי איראן ולימודים איראניים בכלל ובכל פעילות התורמת לקידום קהילת יוצאי איראן בתחומי החינוך, החברה והרוח.

אתר המלגות Milgapo, בשיתוף עם התאחדות הסטודנטים והסטודנטיות בישראל

מלגה פה הינו מיזם בשיתוף התאחדות הסטודנטים הארצית שמטרתו לסייע לסטודנטים בתחום איתור המלגות והגשתן. המערכת החדשה של מלגהפה מכילה יותר מ-800 מלגות שונות ומעודכנות. הצפייה במערכת ללא תשלום.